Xperiences

Door middel van een aantal innovatieve en interactieve Xperiences inspireren we u graag. Ga aan de slag met CO₂  als bouwstof, ontdek de mogelijkheden van mobiliteit in de toekomst of gebruik de natuur als leermeester.

Ontdek alle mogelijkheden in het Future Experience Centre


De Mobiliteit Xperience
Ervaar de toekomstige mobiliteit zelf 

Personen- en goederenvervoer heeft veel impact op het klimaat. Laat u en uw collega’s verrassen en probeer de diverse mobiliteitsoplossingen van de toekomst. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Het CO₂ LAB Gebruik CO₂ als bouwstof 

In de toekomst gaan we CO₂ steeds meer als bouwstof gebruiken. Ontdek in het CO₂ Lab hoe u zelf CO₂ kunt maken en hoe u deze CO₂ kunt gebruiken. Neem gerust  contact met ons op voor meer informatie.


De Energieproef
Gebruik aardappels als lichtbron

Maak tijdens deze proef een werkende batterij van aardappelen. Probeer vervolgens met deze batterij lampjes te laten branden. Interesse in deze experience? Neem contact met ons op.

Soillab Xperience Ontdek de natuur

Hoe kunnen we van de natuur leren en deze gebruiken als inspiratiebron? Ontdek de geheimen en toepassingen van planten en dieren tijdens de Soillab Xperience! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waterzuiverings- installatie Maak vies water weer schoon

Ervaar wat u zelf kunt doen om op een verantwoorde manier met water om te gaan. Ga aan de slag met het ontwerpen van uw eigen waterzuiveringsinstallatie. Maak het vieste water met uw waterzuiveringsinstallatie helemaal schoon! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Locatie

Utrechtseweg 263

6862 AK Oosterbeek

Telefoon

+31 (0)26 213 65 50