Opleidingen

Bent u op zoek naar opleidingen en/of masterclasses die aansluiten bij de huidige ontwikkelingen? Wilt u meer kennis hebben op het gebied van sustainability, verandermanagement (change management) en de Future Proof organisatie? Vanuit ons kennisinstituut Biomimicry Centre geven wij verschillende opleidingen. 

Opleidingen Powered by Nature

Bent u op zoek naar een opleiding die aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen? Wilt u meer kennis hebben op het gebied van sustainability, verandermanagement en de Future Proof organisatie? Onze biomimicry docenten geven u inzichten in de laatste ontwikkelingen waardoor u in één keer up-to-date bent. 

Sustainability & Business Development Manager (SBDM)

U leert in deze opleiding hoe de natuur u kan helpen om als Sustainability & Business Development Manager het verschil te maken.

Sustainability Compliance & Reporting Manager

In deze opleiding leert u sustainable control en management op basis van biomimicry technieken. 

Sustainable Transition Manager

Tijdens deze opleiding ervaart u hoe u, geïnspireerd door de natuur,  veranderingen efficiënter en effectiever vorm kunt geven. 

Executive Program: Sustainability Manager

Word in 1 jaar gecertificeerd Biomimicry Expert en leer een duurzame toekomst te creëren door te kijken naar de natuur: leer, ervaar en pas toe!  Deze opleiding is voor (interim) duurzaamheidsmanagers die het integrale concept van duurzaamheid willen doorgronden en toepassen in organisaties. Vooral directeuren met toekomstvisie en managers van de toekomst dagen wij uit om zich bij te scholen.

Masterclasses Powered by Nature

Volg een masterclass van twee dagen en u bent helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sustainability, verandermanagement en control management.

Richtlijnen voor CO2-voetafdruk.

Gedurende de masterclass Richtlijnen voor CO2-voetafdruk maakt u kennis met verschillende tools zoals de CO2-Prestatieladder en de life cycle assessment (LCA). Hoe kunt u de CO2-uitstoot van uw organisatie berekenen en verwerken?

De masterclass Sustainability & Circulaire Economie bestaat uit het doorgronden van de sustainability doelstellingen en de impact van de circulaire economie. Hoe kunt u uw verdienmodel verduurzamen en tegelijkertijd optimaliseren?

Sustainability & Circulaire Economie

Verandermanagement

Tijdens de masterclass Verandermanagement leert u oude en nieuwe verandertechnieken eigen te maken. Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen en begeleiden?