CO2-Richtlijnen

Hoe te beginnen met het opstellen van een CO2-voetafdruk? Deze praktische gids geeft je handvatten zodat je zelf aan de slag kan gaan. Verder legt het in 10 stappen uit hoe te certificeren op de CO2-Prestatieladder.

Sinds 2019 is de Klimaatwet van toepassing die eisen stelt aan het reduceren van de CO2-uitstoot. In Klimaatakkoorden zijn reductie-afspraken gemaakt. Elke organisatie zal een bijdrage moeten leveren aan het reduceren van hun CO2-uitstoot. Maar hoeveel CO2 stoot jouw organisatie uit? Hoeveel en waar kan je reduceren?

Firm of the Future stelt al jaren CO2-voetafdrukken op voor diverse organisaties. Onze ervaringen hebben we gebruikt om deze praktische gids op te stellen. We hebben per onderdeel normen in kaart gebracht en geven voorbeelden zodat je zelf een voet afdruk kan opstellen. 

Het boek heeft 180 bladzijdes en is makkelijk in gebruik door de ringband en tabbladen. 

Plaats hier uw bestelling

  Locatie

  Utrechtseweg 263

  6862 AK Oosterbeek

  Telefoon

  +31 (0)26 213 65 50

  Firm of the Future is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheid. Onze transitiemanagers ondersteunen organisaties die impact willen creëren. Naast Firm of the Future handelen wij ook onder de handelsnamen Biomimicry Centre en BioInspiratie. U kunt ons vinden bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68936745 en bij de Belastingdienst staan wij geregistreerd onder het BTW-nummer NL857656016B01.